Martinez schept klaarheid over blessuregevallen, één Rode Duivel haakt af

Martinez schept klaarheid over blessuregevallen, één Rode Duivel haakt af
Vrijdag 23 maart 2018 - 18:11   I  

De Rode Duivels oefenen aanstaande dinsdag in het Koning Boudewijnstadion tegen Saudi-Arabië. In aanloop naar het vriendschappelijke duel staan er nog vraagtekens achter enkele spelers. Vrijdag sprak bondscoach Roberto Martinez zich alvast uit over de twijfelgevallen in zijn groep.

"Thibaut Courtois is herstellende van zijn blessure, maar zal de komende dagen nog wat verder individueel werken. Hetzelfde geldt voor Thomas Vermaelen. Hij kreeg een flinke trap en blijft nog even in Barcelona. Maar ik heb er goede hoop op dat hij er de laatste twee dagen bij zal zijn", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Martinez.

Eén Rode Duivel zal al zeker niét in actie komen tegen Saudi-Arabië. “Jordan Lukaku keert terug naar Lazio, waar hij aan zijn herstel zal werken", maakte de bondscoach bekend. En er is nog iemand onzeker voor de interland van dinsdag. "Ook Marouane Fellaini werkt nog individueel. Maar alle anderen zullen dadelijk op het veld staan."

Alderweireld speelt

Tot slot had de bondscoach het ook over de beschikbaarheid van Toby Alderweireld. Het is alweer een tijdje geleden dat de centrale verdediger bij zijn club Tottenham Hotspur in actie kwam. Bovendien ligt onze landgenoot ook overhoop met de clubleiding omdat hij graag een beter contract wil. "Toby had een ingewikkelde blessure. Maar hij is goed hersteld. We zullen hem laten spelen op dinsdag zodat hij weer zichzelf kan worden op het veld. Mentaal zit het goed bij hem. Ook al speelde hij een tijdje niet", benadrukte Martinez.

Poll: Gaan de Rode Duivels winnen van Saudi-Arabië?

TAGS  I  Alderweireld  I   Vermaelen  I   Courtois  I   Lukaku  I   Fellaini  I   Martinez  I   Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024