Wordt Bob Peeters alweer ontslagen bij Westerlo?

Wordt Bob Peeters alweer ontslagen bij Westerlo?
Vrijdag 23 maart 2018 - 18:35   I  

KVC Westerlo begint vanavond aan de play-downs in de Proximus League met een thuiswedstrijd tegen Union Saint-Gilloise. Trainer Bob Peeters moet Westerlo in 1B houden, maar tegelijkertijd bestaat er veel onzekerheid over zijn toekomst.

Zo is het niet uitgesloten dat Westerlo binnenkort wordt overgenomen door een buitenlandse investeerder. En dan moet Peeters alweer vrezen voor zijn job in 't Kuipje. “Ik heb nog een contract voor 2 jaar. De kans is natuurlijk reëel dat er een overnemer komt en dat ik niet meer in de plannen van die overnemer past. Op dat ogenblik heb ik liever dat het bestuur eerlijk is", zegt Peeters in een gesprek met Sporza.

"Ik geef toe dat ik niet meteen stond te springen om over te nemen", gaat de coach verder. "Ik heb nog altijd een mooie job als commentator. Maar ik amuseer me hier heel goed en kom elke dag met veel plezier werken. Mochten we 80 à 85 procent van deze kern kunnen behouden met 1 à 2 versterkingen, moeten we volgend jaar toch strijden voor een plekje bij de beste vier."

Manager Herman Wynants speurt ondertussen verder naar een goede oplossing voor Westerlo. Hij had alvast contact met geïnteresseerde investeerders. Maar ook een fusie kan nog steeds. "We hadden ook al contact met verschillende ploegen over een mogelijke fusie. Maar dan zou je al iemand moeten vinden die in een nieuw stadion wil investeren.”

Poll: Kan Bob Peeters Westerlo terug naar de Jupiler Pro League brengen?

TAGS  I  Peeters  I   Play Sports  I   Westerlo

woensdag 4 oktober 2023

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023