Erg belangrijk nieuws over Vormer bij Club Brugge

Erg belangrijk nieuws over Vormer bij Club Brugge
Zaterdag 24 maart 2018 - 07:30   I   door Redactie

Er is nieuws over Ruud Vormer bij Club Brugge. De middenvelder sukkelt met een blessure en over een week start Play-off 1. Een fitte Gouden Schoen kan blauw-zwart uiteraard goed gebruiken in de titelstrijd. Zal hij ook tijdig fit geraken voor begin april?

Volgens Het Nieuwsblad zijn er positieve signalen. Vormer liet zich gisteren voor het eerst buiten zien. De Nederlander herstelt van een enkelblessure. Hij trainde echter nog niet mee met de groep. Wellicht zal Vormer ook maandag de groepstrainingen nog niet hervatten.

In de loop van de week zal hij wel moeten aansluiten, want op paasmaandag speelt Club zijn eerste wedstrijd in PO1 tegen RC Genk. Vormer is al sinds eind januari op de sukkel met een enkelblessure. Club maakt nu van deze korte rustpauze tussen de reguliere competitie en Play-off 1 gebruik om Vormer weer helemaal fit te krijgen.

Over Matej Mitrovic is er minder goed nieuws te rapen. De Kroatische verdediger traint nog steeds niet buiten. Mitrovic liep een hamstringblessure op en moest ook al forfait geven voor de nationale ploeg van Kroatië. Het is afwachten of hij de start van Play-off 1 haalt.

Poll: Heeft Club Vormer van bij de start van de play-offs meteen nodig?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vormer  I   Mitrovic

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024