Ambitieus KV Mechelen wil deze sterkhouders niet laten gaan

Ambitieus KV Mechelen wil deze sterkhouders niet laten gaan
Zaterdag 24 maart 2018 - 09:00   I   door Redactie

KV Mechelen is niet van plan om zich zomaar neer te leggen bij een mogelijke leegloop na de degradatie. Malinwa wil een team samenstellen dat meteen weer kan promoveren in 1B. Dennis Van Wijk is ook niet gebleven als coach om wat aan te modderen volgend seizoen.

KV Mechelen wil er alles aan doen om de sterkhouders Achter de Kazerne te houden. "Er werd alvast een lijstje met spelers naar voren geschoven voor wie KV een financiële inspanning wil doen om hen in Mechelen te houden. Het gaat dan vooral om potentiële sterkhouders zoals Coosemans, Rits, Schoofs en Tainmont", aldus Gazet van Antwerpen.

Stefaan Vanroy, eindverantwoordelijke in de sportieve cel, sloeg na de laatste training een babbel op het veld met Schoofs en Tainmont. Hij probeert hen te overtuigen om te blijven. Dat wordt geen evidentie. Volgende week staan er gesprekken met makelaars gepland.

Seizoen voorbij

KV Mechelen heeft besloten om het seizoen stop te zetten. Verder trainen zonder doel heeft nog weinig zin. Er breekt nu een vakantie van twee maanden aan. Er werd wel beslist om de voorbereiding vroeger aan te vatten.

Op uitdrukkelijke vraag van de spelers zijn er in april en mei nog wel 'vrijblijvende trainingen'. Die worden georganiseerd door leden van de technische staf. Vanaf 9 april kunnen spelers op vrijwillige basis twee tot drie keer per week trainen om hun conditie en het balgevoel te onderhouden.

Poll: Denk jij dat KV Mechelen zijn sterkhouders zal kunnen behouden?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Rits  I   Schoofs  I   Tainmont

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024