Ibrahimovic hint naar spectaculaire comeback

Ibrahimovic hint naar spectaculaire comeback
Zaterdag 24 maart 2018 - 10:26   I   door Redactie

Het is niet uitgesloten dat Zlatan Ibrahimovic er tijdens het WK weer gewoon bij is. Twee jaar geleden na het EK zwaaide de 36-jarige spits af als international. Nu Zweden zich geplaatst heeft voor het WK, overweegt hij toch weer deelname. Het zou in ieder geval een opmerkelijke comeback zijn.

Ibrahimovic verliet Manchester United voor Los Angeles Galaxy in de Verenigde Staten. Mogelijk wordt hij dus ook opnieuw Zweeds international. “Maar op dit moment is Galaxy het belangrijkste. Ik wil de club leren kennen, de stad en mijn ploeggenoten”, aldus Ibrahimovic.

“Als ik mezelf hier comfortabel voel, dan kan ik de volgende stap nemen. Ze bellen me iedere dag. Ze vragen hoe ik me voel, wat ik wil, hoe ik er over denk en hoe de stand van zaken is. We bekijken het stap voor stap. Als ik me goed voel, denk dat ik het kan, en ik datgene kan doen waarvan ik weet dat ik het kan, dan zal de deur altijd openstaan."

"Het heeft niets te maken met de andere kant (Zweden, red.), maar het gaat om mijn kant. Als ik wil, dan ben ik erbij. Als ik het niet wil, dan niet. Maar we bekijken het op alle gemak. Ik heb een enorme honger naar het voetballen. Als ik dat doe, dan gaan we het zien.”

Poll: Hoop jij dat Ibrahimovic erbij is tijdens het WK?

TAGS  I  Ibrahimovic  I   Zweden

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024