'Manchester United gaat na Lukaku en Fellaini vol voor deze Rode Duivel'

'Manchester United gaat na Lukaku en Fellaini vol voor deze Rode Duivel'
Zaterdag 24 maart 2018 - 12:50   I  

Bij Manchester United lopen er met Romelu Lukaku en Marouane Fellaini al twee Rode Duivels rond. De kans lijkt klein dat beide heren volgend seizoen nog voor United zullen spelen, want Fellaini is einde contract en raakt het met de club maar niet eens over een verlengd verblijf. Geen probleem, want er is al een nieuwe Rode Duivel op komst.

Tribal Football weet namelijk de interesse in Toby Alderweireld wel zeer concreet is. United zal komende zomer dan ook een bod doen op de verdediger. Bij United zien ze hem als ideale verdediger om naast Bailly te voetballen. Er is heel wat interesse, maar nu is die dus ook concreet geworden.

Het contract van Alderweireld loopt in 2019 af, maar de club en Alderweireld vinden geen akkoord. Een vertrek is dan ook nakend en wellicht ook voor een redelijke transfersom. Mede daardoor is de interesse zo groot, want Alderweireld geldt als een van de topverdedigers uit de Premier League.

Enorme interesse

De reden van het vertrek in de zomer is ook coach Mauricio Pochettino. Die wil niet met spelers doorgaan die niet geloven in zijn project. Alderweireld geeft duidelijk zijn wens aan om te vertrekken en dus vindt Pochettino het ook beter dat hij weggaat. De Argentijnse manager zou dat al besproken hebben met voorzitter Daniel Levy. Die moet nu beslissen aan welke voorwaarden Alderweireld weg mag.

De Rode Duivel zal er niet heel rouwig om zijn. Alderweireld kon zich financieel niet vinden in het laatste voorstel van Tottenham. Een akkoord gaat er dan ook niet meer komen. Bovendien is er zeer veel interesse in de verdediger. Chelsea, Manchester United, Real Madrid en Barcelona zijn allemaal geïnteresseerd in Alderweireld.

Poll: Zou United een goede keuze zijn voor Alderweireld?

TAGS  I  Alderweireld  I   Tottenham  I   Manchester United

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024