Indrukwekkende Kara heeft belangrijke boodschap voor Anderlecht-fans

Indrukwekkende Kara heeft belangrijke boodschap voor Anderlecht-fans
Zaterdag 24 maart 2018 - 13:40   I  

Anderlecht zit met een aantal langdurig geblesseerden. Zowel Andy Najar, Kara Mbodji als Henry Onyekuru staan nog steeds aan de kant. Daar kwam deze week ook nog eens Dennis Appiah bij, die we dit seizoen niet meer zullen bezig zien. Dat zijn niet de minste namen en paars-wit hoopt van hen nog enkele te recupereren in Play-off 1. Dat wordt echter niet evident.

De Senegalese verdediger wordt wellicht het ergste gemist. Zijn leiderschap en kracht zou de defensieve stabiliteit van Anderlecht goed doen. Alleen is de verdediger al een tijdje out en zijn knie blijft een delicate zaak. Bovendien speelt ook het WK mee, want Kara wil dolgraag fit naar Rusland trekken binnenkort met Senegal. Alleen wordt het afwachten hoe snel hij herstelt.

Zijn revalidatie verloopt blijkbaar goed, toch als we de beelden mogen geloven die Kara via Instagram verspreidde. De Senegalese verdediger traint hard en kan ook in een boksring duidelijk zijn mannetje staan. Dat Kara niet degene is die je moet uitzoeken om een gevecht te starten was al duidelijk.

"Nog sterker"

Kara zelf is erg hoopvol. Hij denkt nog sterker te zullen terugkomen dan voor zijn blessure. "Elke dag werk ik had om beter en sterker te kunnen terugkeren", aldus Kara. Hopelijk voor Anderlecht zien we Kara snel terug in de play-offs.

Poll: Zal Kara snel terug op niveau presteren?

TAGS  I  Kara  I   Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024