Vertonghen noemt erg opvallend land als mogelijke wereldkampioen

Vertonghen noemt erg opvallend land als mogelijke wereldkampioen
Zaterdag 24 maart 2018 - 14:20   I  

Jan Vertonghen schreef onlangs het record op zijn naam van het meeste interlands. De speler van Tottenham is echter nog steeds zijn zelfbewuste zelve. Een sterkhouder in de Premier League én bij de Rode Duivels, maar het succes is nooit naar zijn hoofd gestegen. Altijd berekend en duidelijk ook.

Als er iemand iets kan zeggen over Engeland en sterspeler is het Vertonghen wel. Hij mag wekelijks genieten van de topspits en kent een heleboel spelers van de Engelse nationale ploeg, tegenstander van de Rode Duivels op het WK.

Gisteren speelde Engeland tegen Nederland en dat werd een erg saaie pot voetbal. Toch wil dat volgens Vertonghen niets zeggen. "Ik heb een deel van de wedstrijd van Engeland tegen Nederland gezien. Het was aftastend, soms zelf gezapig. Los van die wedstrijd van gisteren vind ik Engeland een heel goede ploeg, ook voor de eindzege. Ze zitten in onze groep. We zullen ze in de gaten moeten houden", aldus Vertonghen op de persconferentie vandaag.

"Kane moet erbij zijn"

Vertonghen weet hoe goed Kane is, maar de spits ligt momenteel in de lappenmand. Een doodzonde voor de Spurs en in Engeland wachten ze bang af of ze hun topspits ook op het WK zullen moeten missen of niet. Vertonghen hoopt alvast van niet.

"Dat Harry Kane nu geblesseerd is, vind ik spijtig voor Tottenham. Wij zullen ook tegen een fitte Kane moeten spelen op het WK. Het maakt mij allemaal niet uit. Ik zie liefst een fitte Kane, of hij nu tegenstander van ons is of niet."

Poll: Kan Engeland wereldkampioen worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Vertonghen  I   Tottenham

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024