Iniesta schittert met fenomenale acties tegen Duitsland (Video)

Iniesta schittert met fenomenale acties tegen Duitsland (Video)
Zaterdag 24 maart 2018 - 14:50   I  

Andrés Iniesta zette in oktober van vorig jaar nog zijn handtekening onder 'een contract voor het leven' bij FC Barcelona, maar toch staat het momenteel niet vast dat de 33-jarige middenvelder zijn carrière ook effectief in Camp Nou zal beëindigen.

Nu heeft Iniesta in het Spaanse AS meer informatie gegeven over zijn vertrek bij Barcelona. Ook als Spaans international is hij van plan een punt te zetten achter zijn carrière. Iniesta heeft maar liefst 127 caps achter zijn naam staan.

"Afscheid nemen van Spaanse selectie"

"Op dit moment, als God het wil, ben ik door mijn leeftijd genoodzaakt misschien afscheid te nemen van de Spaanse selectie. Het is vergelijkbaar met mijn situatie bij FC Barcelona. Ik wil er niet zijn om erbij te zijn", verduidelijkte de 33-jarige middenvelder volgens Sporza.

Knalprestatie

Gisteren was er echter niets te merken dat Iniesta minder fit zou zijn. Tegen topland Duitsland behoorde hij tot de uitblinkers. Zo was zijn assist voor de 0-1 van Rodrigo om te smullen, maar ook nadien liet Iniesta zien dat hij nog steeds degene is die de lijnen uitzet bij Spanje.

Poll: Moet Iniesta nog international blijven na het WK?

TAGS  I  Spanje  I   Duitsland  I   Iniesta

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022