Ontslag bij KV Mechelen zorgt voor veel onvrede bij spelersgroep

Ontslag bij KV Mechelen zorgt voor veel onvrede bij spelersgroep
Zaterdag 24 maart 2018 - 16:04   I  

KV Mechelen heeft Dennis Van Wijk een contract voor volgend seizoen kunnen laten tekenen. De coach moet KV Mechelen zo snel mogelijk terug naar 1A brengen, al wordt dat geen eenvoudige opdracht. Bij KV Mechelen kunnen ze alvast nu al beginnen met de voorbereiding van volgend seizoen. En Achter de Kazerne laten ze er geen gras over groeien.

KV Mechelen heeft namelijk bekendgemaakt dat het keeperstrainer Jugoslav Lazic (38) ontslagen heeft. De keeperstrainer was sinds 2016 bij de technische staf en werd bovendien graag gezien bij de spelerskern. Volgens Het Laatste Nieuws heeft die beslissing dan ook voor wat onvrede gezorgd bij de spelers.

Het is een beslissing die op weinig begrip kan rekenen binnen de spelersgroep. Lazic was graag gezien en leverde bovendien goed werk met doelmannen Coosemans en Moris. Het is nog onduidelijk wie hem opvolgt, maar het bestuur heeft een lijstje klaar waar drie namen op staan. 

Coosemans wil in Jupiler Pro League spelen

Dat Lazic wel degelijk goed werk geleverd heeft is te merken aan de progressie die Colin Coosemans gemaakt heeft. Die zouden ze graag houden in Mechelen, maar dat wordt moeilijk. “Gedegradeerd met KV Mechelen, maar heeft daar toch zijn kwaliteiten bewezen. Sterk op zijn lijn, durft uitkomen op hoge ballen en voetbalt goed uit. Neemt nu veertien dagen rust om de degradatie te verwerken en luistert dan naar wat Mechelen voorstelt. Heeft wel de ambitie om in 1A te voetballen”, zo stond er te lezen in Het Nieuwsblad.

Het is dus niet uitgesloten dat we Coosemans volgend seizoen bij een Belgische topclub terugzien. Ploegen als Club Brugge, AA Gent, KRC Genk, Zulte Waregem, Anderlecht en Standard zullen de situatie van Brugse jeugdproduct alleszins in de gaten houden.

Poll: Snapt u de beslissing om Lazic te ontslaan?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Coosemans  I   Lazic

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024