'Preud'homme geeft de voorkeur aan deze uitdaging'

'Preud'homme geeft de voorkeur aan deze uitdaging'
Zondag 25 maart 2018 - 08:00   I   door Redactie

Michel Preud'homme wordt al maanden genoemd als de opvolger van Roberto Martinez. Volgens de laatste geruchten zou hij nu echter naar Standard verhuizen. Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, stelt zich vragen bij die recente ontwikkeling in De Zondag. Preud'homme lijkt toch het liefst bij de Rode Duivels aan de slag te gaan.

"Het is de vraag of het hart van Michel Preud'homme niet meer klopt voor de nationale ploeg", meent Sys. "Lang bestond de indruk dat Martinez het na het WK voor bekeken zou houden, maar nu laat de Spanjaard een ander geluid horen. Hij voelt zich goed bij de Rode Duivels, maar het is ook de vraag welke Engelse club op hem zit te wachten."

"Cruciaal voor de toekomst worden de prestaties van de Rode Duivels op het WK. Allicht zal men zich pas nadien beraden over een contractverlenging. Heel anders dan vier jaar geleden, toen Marc Wilmots al voor het WK voor vier jaar mocht bijtekenen. Maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Preud'homme zo lang zal wachten om zijn keuze te maken."

TAGS  I  Rode Duivels  I   Preud'homme  I   Martinez  I   Standard

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024