'Oorlog met Pogba escaleert, Mourinho grijpt keihard in'

'Oorlog met Pogba escaleert, Mourinho grijpt keihard in'
Zondag 25 maart 2018 - 08:21   I   door Redactie

Het gaat van kwaad naar erger tussen José Mourinho en Paul Pogba bij Manchester United. De hele situatie is volledig aan het ontsporen, zo meldt het Engelse tabloid The Sun. De twee zouden nu zelfs niet meer tegen elkaar spreken. Een transfer van de Fransman lijkt dan ook in de maak.

Pogba is razend geworden op Mourinho sinds hij voor de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla op de bank belandde. Pogba communiceert nu nog enkel via de overige leden van de technische staf. Met Mourinho praat de international niet meer.

Volgens The Mirror wil Mourinho Pogba dan ook van de hand doen en hem gebruiken in een ruildeal. Hij hoopt Pogba als pasmunt te gebruiken om bij Real Madrid Raphael Varane en Toni Kroos los te weken. Mourinho zou zijn geduld met Pogba helemaal verloren zijn. Ook van ex-spelers van Manchester United krijgt Pogba volop kritiek. 

Sanchez

Pogba is overigens niet de enige die voor problemen zorgt bij Manchester UnitedOok nieuwkomer Alexis Sanchez zorgt voor heibel. Hij zet zichzelf buiten de groep en ook zijn prestaties zijn niet goed. Nochtans werd heel veel verwacht van de komst van de Chileen. Sanchez stapte in januari over van Arsenal naar Old Trafford.

Poll: Denk jij dat het nog goed zal komen tussen Mourinho en Pogba?

TAGS  I  Manchester United  I   Pogba  I   Mourinho  I   shw

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024