Courtois stapt onmiddellijk op bij Rode Duivels

Courtois stapt onmiddellijk op bij Rode Duivels
Zondag 25 maart 2018 - 10:52   I   door Redactie

Thibaut Courtois heeft de Rode Duivels meteen verlaten. De doelman raakt niet tijdig fit voor de oefeninterland tegen Saudi-Arabië en zet zijn herstel verder in Londen bij zijn club Chelsea.

Courtois sukkelt met een hamstringblessure. Hij is de tweede Rode Duivel die afhaakt na Jordan Lukaku eerder al. Ook hij keerde al terug naar zijn club Lazio. Wellicht krijgt zo Simon Mignolet nog eens zijn kans in doel. Bij Liverpool speelt hij niet meer. Bij de Rode Duivels krijgt hij nu de kans om nog eens wat ritme op te doen.

Courtois is sowieso de nummer één voor bondscoach Roberto Martinez. In die zin is het afhaken van de Rode Duviel ook geen groot probleem. Hij hoefde zijn kansen voor het WK niet te verdedigen, zoals bijvoorbeeld Jordan Lukaku wel.

Fellaini

Het is ook nog steeds onduidelijk of Marouane Fellaini zal kunnen aantreden. De middenvelder van Manchester United blijft onzeker voor de het duel met Saudi-Arabië. Twee dagen voor de aftrap zit bondscoach Roberto Martinez dus nog met enkele vraagtekens.

Poll: Zullen we Courtois missen tegen Saudi-Arabië?

TAGS  I  Courtois  I   Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024