'Deze twee Colombianen zorgen voor straffe transfers bij Real en Barça'

'Deze twee Colombianen zorgen voor straffe transfers bij Real en Barça'
Zondag 25 maart 2018 - 12:15   I  

James Rodriguez werd ooit met heel veel tromgeroffel binnengehaald bij Real Madrid en de Colombiaan begon ook echt goed aan zijn Spaans avontuur. Daarna zakte hij weg en werd hij door Real verhuurd voor twee seizoenen aan Bayern München. Daar doet Rodriguez het trouwens erg goed.

De 26-jarige speler scoorde dit seizoen vier keer en gaf zeven assists. Bij de Duitse recordhouder heeft hij zijn voetbalplezier duidelijk teruggevonden. Toch werden er in Spaanse media vraagtekens geplaatst bij zijn toekomst. Zo zou hij zelf willen terugkeren naar Real om het daar nog eens te proberen.

Dat blijkt nu niet zo te zijn. Volgens het Spaanse Don Balon zou de Colombiaan, in een Colombiaans onderonsje met Yerry Mina van Barcelona, hebben gezegd dat hij het liefst bij Bayern München zou blijven. Net omdat hij in Duitsland het vertrouwen en het voetbalplezier heeft teruggevonden.

Rodriguez in deal?

Dat zet de deur uiteraard wagenwijd open voor een transfer van Lewandowski naar Real Madrid. De Madrilenen zouden de Poolse topspits graag weghalen uit Duitsland en zouden Rodriguez dan ook als pasmunt kunnen gebruiken komende zomer.  Lewandowski zelf heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een serieuze boon heeft voor Real. De Spaanse topclub heeft besloten om Karim Benzema deze zomer te vervangen. Het krediet van de Franse spits in Bernabéu is op.

Toekomst Mina onzeker

Mina werd deze winter nog aangetrokken door Barcelona, maar kon tot nog toe niet overtuigen in Camp Nou. De Colombiaan zelf wil speelminuten en als dat niet bij Barcelona, dan maar bij een andere club. Mina zou wel aan een Spaanse club willen worden uitgeleend, want hij hoopt nog steeds op een doorbraak bij Barcelona. Op die manier kan hij toch wat wennen aan het Spaanse voetbal.

Poll: Moet Real Madrid vol voor Lewandowski gaan?

TAGS  I  Barcelona  I   Bayern München  I   Rodriguez  I   Mina

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024