'Geblesseerde sterkhouder Anderlecht keer volgende week al terug'

'Geblesseerde sterkhouder Anderlecht keer volgende week al terug'
Zondag 25 maart 2018 - 15:49   I  

Bij RSC Anderlecht bereiden ze dezer dagen de start van play-off 1 voor. Stiekem hoopt paars-wit nog op de landstitel, maar dat wordt sowieso een moeilijke opgave. Al kan Hein Vanhaezebrouck binnenkort misschien wel rekenen op een geheim wapen.

Zo staat Henry Onyekuru opnieuw een stap dichter bij zijn comeback. De Nigeriaanse aanvaller gooide woensdagnamiddag beelden online waarop te zien is dat hij opnieuw met de bal traint. En zo is er bijna licht aan het einde van de revalidatietunnel voor Onyekuru.

“Ik ben zó dankbaar dat ik opnieuw met de bal aan de voet kan lopen. Het was een lange weg. Bedankt voor jullie gebeden en steun! Het geloof in God geeft me kracht!", aldus Onyekuru bij het filmpje.

Volgende week al terug

Aan AOIFootball.com vertelde Onyekuru deze week dat Anderlecht hem graag deze week al terug op Neerpede had gehad. Bij Everton willen ze de Nigeriaan nog even testen om te kijken of alles wel echt goed verloopt. Daar nemen ze liever geen risico's met de vinnige speler.

Deze week kwam dus te vroeg, maar volgens Onyekuru zal hij volgende week wel terug zijn. "Volgende week keer ik terug om daar mijn revalidatie verder te zetten. Goed op schema dus om nog te kunnen meespelen in de play-offs", aldus Onyekuru.

Ook WK dichtbij

De Everton-huurling vond voor de jaarwisseling nog negen keer de weg naar doel, maar viel daarna uit met een vervelende knieblessure. De 20-jarige Onyekuru hoopt zo snel mogelijk weer fit te zijn, nog een rol van betekenis te spelen in de play-offs en vervolgens met Nigeria naar het WK te trekken.

Poll: Zien we Onyekuru nog schitteren in de play-offs?

TAGS  I  Anderlecht  I   Onyekuru  I   Everton

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024