'Rooney en Ronaldo blikvangers van gloednieuwe ploeg'

'Rooney en Ronaldo blikvangers van gloednieuwe ploeg'
Zondag 25 maart 2018 - 16:08   I   door Redactie

David Beckham heeft zeer ambitieuze plannen in de Verenigde Staten. De Engelse oud-voetballer wil een nieuw team opbouwen in Florida. Hij zou enkele grote namen als blikvangers willen. Daarbij ook Cristiano Ronaldo, die nu nog uitkomt voor Real Madrid.

Beckham zou Carlo Ancelotti als coach willen. De 58-jarige Italiaan zit momenteel zonder job nadat hij werd ontslagen bij Bayern München. Ancelotti werkte met Beckham destijds al samen bij Paris Saint-Germain. Sindsdien onderhouden de twee uitstekende contacten. 

Daarnaast wil Beckham ook zijn oud-ploeggenoot van bij Engeland Wayne Rooney naar de VS halen. Als absolute blikvanger denkt Beckham aan Cristiano Ronaldo, die hem in 2003 opvolgde bij Manchester United. Zowel Rooney als Ronaldo zijn al dertigers. Rooney liet eerder al weten dat hij een verhuis naar de VS genegen is.

Beckham hoopt met zijn nieuwe ploeg in 2020 toe te treden tot de Major Soccer League. Voor die tijd moet er een stadion worden gebouwd in Florida. De Brit en zakenpartner Simon Fuller hebben een stuk grond op het oog, maar zijn nog in onderhandeling met de lokale autoriteiten.

Poll: Denk jij dat Ronaldo naar de VS zal verhuizen?

TAGS  I  Ronaldo  I   Rooney  I   Beckham  I   Real Madrid  I   Florida

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024