Dries Mertens heeft één grote droom: "Dat zou écht mooi zijn"

Dries Mertens heeft één grote droom:
Zondag 25 maart 2018 - 19:43   I  

Dries Mertens bevindt zich momenteel in België om de oefenwedstrijd tegen Saudi-Arabië voor te bereiden. De 'chouchou' van het publiek kreeg van Martinez even wat rust, want hij heeft er een zware periode opzitten met Napoli. Daar strijdt hij nog volop met Juventus voor de titel.

Mertens en co achtervolgen momenteel en moeten 2 punten goedmaken. Het belooft dus nog ontzettend spannend te worden en uiteraard ligt de hoop van de fans voor een groot deel op Dries Mertens. De kleine Rode Duivel kan binnenkort de grote kampioenenmaker worden en daar droomt Mertens nu al van.

“Gelukkig speelde Juventus gelijk tegen SPAL. Ik heb al heel veel zin in onze onderlinge wedstrijd. Dat wordt onze finale, die match kan beslissend zijn. Daarom wil ik de komende negen weken elk match top zijn. Want kampioen worden met Napoli, dat zou fantastisch zijn.”

Gouden invaller

Dries Mertens stond vroeger bekend als iemand die vanop de bank het verschil kon maken. Als een wedstrijd op slot zat of als er een achterstand moest worden goedgemaakt, kwam Mertens het verschil maken. Dat statuut is hij al een tijdje kwijt en hij hoopt dan ook te mogen starten bij de Rode Duivels. Al weet hij als geen ander hoe belangrijk een goede bank is.

"Soms is een goede bank ook een sterkte. Dat er een speler in de ploeg kan komen met de honger om iets te tonen. Laat ons hopen dat die hongerige bank onze grootste kwaliteit kan zijn."

Poll: Kan Mertens Napoli kampioen maken?

TAGS  I  Mertens  I   Napoli  I   Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024