'Vertonghen schept duidelijkheid over toekomst Alderweireld'

'Vertonghen schept duidelijkheid over toekomst Alderweireld'
Zondag 25 maart 2018 - 21:55   I  

De strijd om Toby Alderweireld lijkt helemaal losgebarsten. De verdediger van Tottenham heeft zijn contract nog steeds niet verlengd. Daardoor is een transfer in aantocht. De Spurs lijken de hoop op een verlengd verblijf van de Rode Duivel ook te hebben opgegeven.

Toch maakt Jan Vertonghen zich niet al te veel zorgen. Alderweireld en Vertonghen vormen al jaren een geweldig duo en het zou dan ook jammer zijn als beide heren worden losgerukt van elkaar. Vertonghen ziet het wel in orde komen.

"Telkens we samen op het veld staan dan verstaan we elkaar. Toen ik vertrok naar Tottenham ging Alderweireld naar Atlético Madrid en daarna ook nog naar Southampton. Maar daarna hebben we elkaar teruggevonden, dus ik maak me ook deze keer geen zorgen", aldus Vertongen volgens Sky Sports.

"Spelen al zo lang samen"

Vertonghen ging nadien nog wat verder over de 'bromance'. We spelen al zo lang samen en we weten ook perfect hoe we samen moeten spelen. Maar eigenlijk praat ik daar liever niet over uit respect voor de spelers die nog met mij moeten samenspelen. En uiteraard ook de spelers die nog met hem moeten samenspelen."

 

Poll: Zal Alderweireld gewoon bij Tottenham blijven?

TAGS  I  Alderweireld  I   Vertonghen  I   Tottenham

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024