'Het is zeker: Limbombe tekent bij deze Belgische topclub'

'Het is zeker: Limbombe tekent bij deze Belgische topclub'
Maandag 26 maart 2018 - 06:03   I  

Stallone Limbombe gaat Royal Antwerp FC verlaten. De enige vraag die ons nog rest is bij welke club de vleugelaanvaller volgend seizoen zal spelen. KRC Genk en AA Gent aasden nadrukkelijk op de diensten van Limbombe, maar het lijkt die laatste club die nu met de speler aan de haal lijkt te gaan.

Het Nieuwsblad meldt dat Stallone Limbombe op een zucht van een overstap naar Gent staat. De speler zou zelfs al een principeakkoord hebben met De Buffalo's. Na amper één seizoen op het hoogste niveau gespeeld te hebben, gaat ook de oudste Limbombe dus bij een Belgische topclub aan de slag.

Limbombe is na afloop van dit seizoen einde contract bij Antwerp, en mag bijgevolg onderhandelen met andere clubs. Hij kan de Bosuil ook gratis en voor niets verlaten. Bij Antwerp hadden ze Limbombe graag wat langer gehouden, maar voelden ze de voorbije weken al aan dat de speler andere oorden wilde opzoeken.

Ook KRC Genk, waar met Bryan de jongste Limbombe actief is, was geïnteresseerd. De Limburgers zagen wel wat in een samenwerking met Stallone, maar lijken volgens de krant te laat te komen. Bij Gent moet Limbombe een nakend vertrek van Moses Simon of Samuel Kalu opvangen.

Poll: Kan Limbombe mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Limbombe  I   Antwerp  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Anderlecht  I   Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024