Verrassende speler staat op bij RSCA: "Hij kan dingen die weinigen kunnen"

Verrassende speler staat op bij RSCA:
Maandag 26 maart 2018 - 08:30   I  

RSC Anderlecht kende tot dusver allesbehalve een gemakkelijk seizoen, maar tijdens de laatste speeldagen van de reguliere competitie leek de ploeg van Hein Vanhaezebrouck er opnieuw te staan. En ook op training toont zowat iedereen goede dingen.

Zo is sterkhouder Adrien Trebel lovend over... Massimo Bruno. In een gesprek met Het Nieuwsblad geeft de Fransman aan dat de vleugelaanvaller het uitstekend doet op het trainingsveld. "Op training zie ik hem dingen doen die weinigen kunnen. Alleen heeft hij vertrouwen nodig. Tijd en meerdere matchen na elkaar dus", benadrukt Trebel.

En daar knelt het schoentje toch wel enorm in het geval van Bruno. De 24-jarige huurling van RB Leipzig ligt niet in de bovenste schuif bij trainer Hein Vanhaezebrouck en kon dit seizoen nog nooit enkele wedstrijden na elkaar overtuigen. Dit seizoen verscheen Bruno in zeven competitiewedstrijden aan de aftrap, zeven keer fungeerde hij als invaller.

Toekomst

Door de wisselvallige presaties van Bruno, is het bovendien nog niet duidelijk waar zijn toekomst ligt. Op speelkansen bij RB Leipzig hoeft onze landgenoot niet te rekenen en ook Anderlecht lijkt hem na afloop van dit seizoen te zullen doorsturen.

Poll: Moet Bruno meer kansen krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Bruno  I   Trebel

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024