Frank Raes doet zeer pijnlijke vaststelling over de Rode Duivels

Frank Raes doet zeer pijnlijke vaststelling over de Rode Duivels
Vrijdag 16 december 2016 - 08:25   I   door Redactie

Geen enkele Belg kreeg punten in de verkiezing van de Gouden Bal. Dat zet de Rode Duivels toch enigszins weer met de voeten op de grond.

"De Gouden Bal heeft de Belgische voetbalnatie weer met de voeten op de grond gezet. In de uitslag met geen vergrootglas een Rode Duivel te bekennen. Vreemd, want met zijn allen dachten we toch dat vooral de Belgen de lakens uitdeelden in de Premier League, dat Carrasco elke week onhoudbaar over het veld soleert in de Primera Division en dat Nainggolan en Mertens wekelijks de Serie A op stelten zetten", aldus Frank Raes in Het Nieuwsblad. 

"Elke dag krijgen we opgelepeld hoe onweerstaanbaar de Duivels presteren in de grootste competities ter wereld, maar bij de Gouden Bal weten ze daar niks van. Het is blijkbaar niet tot de juryleden, journalisten uit alle UEFA-landen, doorgedrongen dat België maandenlang de eerste plaats bekleedde op de FIFA-ranglijst en dat de Rode Duivels samengeteld de duurste ploeg ter wereld op de mat konden brengen. Europa is ziende blind of, waarschijnlijker: we hebben zelf niet altijd de juiste bril op, we zijn in een wijwatervat vol eigendunk gevallen."

TAGS  I  Frank Raes  I   Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024