‘Martinez kiest tegen Saudi-Arabië voor dit verrassend elftal’

‘Martinez kiest tegen Saudi-Arabië voor dit verrassend elftal’
Maandag 26 maart 2018 - 09:32   I  

De Rode Duivels spelen dinsdagavond in het Koning Boudewijnstadion een vriendschappelijke wedstrijd tegen Saudi-Arabië. Een ideale gelegenheid om één en ander uit te proberen? Dat dachten velen, maar het is goed mogelijk dat Roberto Martinez vasthoudt aan zijn basisploeg en verrast met een elftal waar eigenlijk geen verrassingen in zitten.

Volgens de RTBF zou Martinez uiteindelijk toch niet van plan zijn om debutant Anthony Limbombe vanaf minuut één voor de leeuwen te gooien tijdens de oefenpot tegen Saudi-Arabië. De smaakmaker van Club Brugge zou vrede moeten nemen met een plaats op de bank, terwijl de naar China vertrokken Yannick Carrasco op de linkerflank mag spelen. Aan de overkant zou Thomas Meunier starten.

In verdedigend opzicht zou de bondscoach dan weer van plan zijn om voor de neus van doelman Simon Mignolet te kiezen voor een verdediging met Toby Alderweireld, Vincent Kompany en Jan Vertonghen. Geen Thomas Vermaelen dus, die vorige week nog met een vervelende blauw plek op de voet sukkelde en enkele dagen niet kon trainen.

Centraal op het middenveld zou Axel Witsel gekoppeld worden aan Kevin De Bruyne, terwijl voorin Dries Mertens, Eden Hazard en Romelu Lukaku aan de aftrap zouden staan.

De verwachte opstelling volgens de RTBF:

Mignolet – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco – Mertens, Hazard, Lukaku.

Poll: Ben jij akkoord met dit elftal?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Martinez  I   Saudi-Arabië

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024