'Bale zorgt voor onwaarschijnlijke transfer: 128 miljoen euro'

'Bale zorgt voor onwaarschijnlijke transfer: 128 miljoen euro'
Maandag 26 maart 2018 - 11:48   I  

Gareth Bale is de nieuwe topschutter aller tijden van Wales. Hij nam dat record dit weekend over van Ian Rush dankzij een hattrick tegen China. Wales won die partij, het debuut van bondscoach Ryan Giggs, trouwens met een klinkende 0-6 score. Maar het is misschien niet het laatste dat China van Bale heeft gezien.

Zo zou Real Madrid een bod van 128 miljoen euro van een Chinese club hebben geaccepteerd. Gareth Bale heeft in de Spaanse hoofdstad heel wat krediet verloren door aanslepende blessures en Real kan dan ook niet bouwen op de sterspeler van Wales. Een vertrek lijkt dan ook nakende.

"Ontvangen me steeds gastvrij"

Bale zelf ziet zichzelf ooit wel spelen in China. Hij is dol op het land en het land is blijkbaar ook dol op hem. In Engelse media heeft hij de transfer dan ook op een kier gezet, al lijkt hij alles rustig te zullen bekijken. Het wordt dus nog afwachten tot volgende zomer, wanneer Bale én Real Madrid de knoop definitief zullen doorhakken.

“Het is een geweldig land met geweldige mensen. Over de toekomst kan ik nu niet veel zeggen, want ik heb daar nog niet echt over nagedacht. Maar ik weet wel dat als ik ooit naar China zou komen, dat er goed voor me gezorgd zal worden. Elke keer als ik in China kom, word ik zo goed ontvangen door de fans. Niet alleen ik, maar het hele team krijgt een enthousiast onthaal. Ze zijn heel erg gastvrij en zorgen enorm goed voor ons”, aldus Bale.

Poll: Is China een goede keuze voor Bale?

TAGS  I  Real Madrid  I   Bale

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023

maandag 18 september 2023