Rode Duivel verrast: "Nog niet zeker of ik meega naar Rusland"

Rode Duivel verrast:
Maandag 26 maart 2018 - 13:44   I  

Het speculeren kan stilaan beginnen, want de laatste rechte lijn richting het WK wordt deze week ingezet. De Rode Duivels spelen morgen een belangrijke oefeninterland tegen Saudi-Arabië. Belangrijk voor Martinez, want hij moet beslissen wie dan uiteindelijk meegaat naar Rusland. Kandidaten genoeg, plaatsen zijn wel beperkt.

Een speler die er steeds bij is, is Laurent Ciman. Niet de meest getalenteerde verdediger in de kern van de Rode Duivels, maar wel uit het juiste hout gesneden. Steeds gemotiveerd, altijd positief en vooral geliefd bij de nationale ploeg. Toch is Ciman niet zeker dat hij wel zal geselecteerd worden door Martinez.

"Ik kan niet zeggen dat ik er gerust op ben of dat ik bij de favorieten hoor om erbij te zijn. Ik werk ontzettend hard en als ze mij vragen om te spelen dan geef ik mezelf voor de volle 200%. Maar uiteindelijk is het wel de trainer die de keuze zal moeten maken", aldus Ciman aan RTBF.

Laatste grote tornooi

Als Ciman toch naar het WK in Rusland zal gaan, wordt dat naar eigen zeggen hoogstwaarschijnlijk zijn laatste grote tornooi. Ciman wordt al een dagje ouder en ziet zichzelf dan ook niet bij de Rode Duivels blijven spelen na het WK in Rusland.

"Ik ben er al 32 en dan kan je niet blijven dromen natuurlijk. Het WK zal mijn laatste grote tornooi worden. Ik geef mijzelf steeds volledig voor mijn club en probeer goede wedstrijden te spelen", aldus Ciman.

Poll: Gaat Ciman mee naar het WK?

TAGS  I  Ciman  I   Rode Duivels

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024