Trebel heeft flinke waarschuwing voor Thelin:" Dat is hier anders"

Trebel heeft flinke waarschuwing voor Thelin:
Maandag 26 maart 2018 - 14:50   I  

Adrien Trebel speelde in ons land eerst voor Standard, alvorens naar RSC Anderlecht te verhuren. Ook in het Constant Vanden Stockstadion werd de middenvelder quasi onmiddellijk een vaste waarde. Trebel heeft een goede kijk op het spel en kent de Belgische competitie dan ook door en door.

In Het Nieuwsblad liet Trebel zijn licht schijnen op verscheidene zaken zoals de beste spelers van Anderlecht, van de Belgische competitie en de titelkansen van Anderlecht. Ook over de prestaties van Beric en Thelin, twee spitsen die bij Anderlecht het doel niet vonden maar bij hun huidige clubs wel aan de lopende band scoren, had Trebel een mening.

“Beric was een harde ­werker, maar hij kwam hier met een achterstand aan, waardoor hij weinig speelkansen had. En Isaac: bij Anderlecht spelen is omgaan met druk. Bij Waasland-Beveren is die niet hetzelfde als hier", aldus Trebel.

Terugkeer naar Anderlecht

Isaac Kiese Thelin keert normaliter volgend seizoen terug naar Anderlecht. De Zweedse spits kon in zijn eerste periode bij paars-wit niet overtuigen. Een uitleenbeurt aan Waasland-Beveren heeft toch het één en ander veranderd. Zo scoorde Thelin dit seizoen al zestien keer en dat is ook in Anderlecht opgevallen. 

Hein Vanhaezebrouck gelooft volop in de kwaliteiten van Thelin. Hij wil hem dan ook volgend seizoen terug in het Astridpark. Marc Coucke zal dat niet in de weg staan. "Er is al overleg geweest. Daaruit is gebleken dat Isaac tijdens de oefenwedstrijden zijn kans zal krijgen bij Anderlecht", zei Kiese Thelins makelaar Miro Jacagnac eerder in Het Laatste Nieuws. "Die wil hij ook grijpen. Het is de bedoeling om Vanhaezebrouck te overtuigen."

Poll: Zal Thelin het kunnen waarmaken bij Anderlecht?

TAGS  I  Waasland-Beveren  I   Anderlecht  I   Trebel

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024