'Guardiola haalt smaakmaker weg bij Real Madrid voor 85 miljoen'

'Guardiola haalt smaakmaker weg bij Real Madrid voor 85 miljoen'
Maandag 26 maart 2018 - 15:48   I  

Pep Guardiola en Manchester City zijn aan een fenomenaal seizoen bezig. The Citizens kunnen de titel al ruiken en dromen zelfs van de beker met de grote oren. Ook in de Champions League doen Pep en City het namelijk erg goed.

Guardiola kan rekenen op heel wat offensieve weelde. Sané, Gabriel Jesus, Agüero, David Silva, Bernardo Silva, Raheem Sterling, Kevin De Bruyne,... Het lijstje is indrukwekkend, maar nog niet indrukwekkend genoeg voor Pep Guardiola. Die zou zich volgend seizoen namelijk willen versterken met Isco van Real Madrid. Dat schrijft The Sun.

Derde keer goede keer

City probeerde in het verleden al twee keer om de Spaanse international naar Engeland te krijgen, maar eerdere pogingen mislukten. Deze keer liggen de kaarten anders, want Isco is niet meer zeker van zijn plek bij Real. Bovendien heeft de Spaanse topclub grote transferplannen waar Isco weleens het slachtoffer van kan worden.

City zal met een bod van 85 miljoen euro proberen om zowel Real als Isco defintief te overtuigen. Volgens The Sun is Isco de perfecte speler voor Guardiola, want zijn offensieve veelzijdigheid zou het elftal van de Spanjaard een ultieme boost kunnen geven.

Poll: Zou Isco een aanwinst zijn voor Man City?

TAGS  I  Isco  I   Real Madrid  I   Manchester City

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023

maandag 18 september 2023