Martinez verklapt: "Deze spelers komen in actie tegen Saudi-Arabië"

Martinez verklapt:
Maandag 26 maart 2018 - 16:32   I  

De Rode Duivels werken dinsdagavond een vriendschappelijke interland tegen Saudi-Arabië af. Het is een uitgelezen kans om nog enkele zaken uit te proberen, en dat is dan ook het plan van de bondscoach. Maandagnamiddag bevestigde Roberto Martinez alvast welke twee spelers niét in actie komen.

"We gaan dadelijk nog trainen. Er zullen twee spelers niet spelen morgen: Courtois en Jordan Lukaku, die zijn terug naar hun club", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Martinez. "Verder is iedereen beschikbaar. We gaan ook alle zes de wissels gebruiken om zo veel mogelijk spelers de kans te geven om zich te tonen. Het is ook goed nieuws dat Thomas Vermaelen helemaal hersteld is van zijn enkelblessure."

Enkele andere spelers zijn al zeker dat ze dinsdag speelminuten krijgen. "Vertonghen als linkerflank? Dat kan een optie zijn. Maar niet tegen Saudi-Arabië. We hebben er Yannick Carrasco en ook Anthony Limbombe verdient daar morgen zijn kans. Hij heeft het goed gedaan in de Belgische competitie en moet daarvoor beloond worden. En ook Radja Nainggolan zal de kans krijgen om zich te tonen. Radja is een speler die de vrijheid moet krijgen om in de zestien van de tegenstander te komen. Ik zie hem als een aanvallende middenvelder. Ik ben benieuwd naar zijn prestatie", benadrukte de bondscoach.

Attitude & focus

Martinez verwacht tot slot dat zijn spelers iets laten zien. "Ik wil een goede attitude, goede focus en een goede prestatie zien. De prestatie telt. Saudi-Arabië is een technische ploeg met snelle spelers en ze zetten hoog druk. Dat land zit in de winning mood na de kwalificatie voor het WK. Het wordt een interessante match."

Poll: Gaan de Rode Duivels winnen?

TAGS  I  Courtois  I   Lukaku  I   Martinez  I   Vermaelen

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024