'Benfica wil na Svilar opnieuw goudhaantje uit JPL verleiden'

'Benfica wil na Svilar opnieuw goudhaantje uit JPL verleiden'
Maandag 26 maart 2018 - 19:44   I  

Benfica won vorige zomer het pleit om Mile Svilar, die bij RSC Anderlecht met slaande deuren vertrok. Een jaar later hebben ze bij Benfica opnieuw hun oog laten vallen op een goudhaantje uit onze vaderlandse competitie: Sander Berge.

Berge ligt al een hele tijd in de lappenmand met een vervelende spierblessure aan de hamstrings. De Noorse middenvelder kwam de voorbije maanden niet in actie, maar dat neemt niet weg dat Berge een érg gewilde speler is. Zo volgt Sevilla het 20-jarige goudhaantje van Genk al een hele tijd en ziet ook AS Monaco wel wat in een samenwerking met de speler.

Volgens Portugese media mag nu ook Benfica aan het lijstje met gegadigden worden toegevoegd. De Portugese topclub zou gecharmeerd zijn door Berge en veel potentieel in de speler zien. Het bestuur van Benfica zou van plan zijn om in het tussenseizoen een bod neer te leggen bij Genk.

In de Luminus Arena zien ze Berge liever niet vertrekken, maar het is maar de vraag of de Noor nog zin heeft in extra jaar bij Genk. Als er minstens 13 miljoen euro op tafel komt, zou Genk bereid zijn om mee te werken aan een uitgaande transfer.

Poll: Kan Berge mee bij Benfica?

TAGS  I  Berge  I   RC Genk  I   Benfica  I   Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024