'Martinez komt met erg opvallende boodschap over Radja Nainggolan'

'Martinez komt met erg opvallende boodschap over Radja Nainggolan'
Maandag 26 maart 2018 - 23:23   I  

Roberto Martinez en Radja Nainggolan, dat zal altijd een speciaal huwelijk blijven. Iedereen in België is dol op de middenvelder van AS Roma, maar de Spanjaard lijkt het niet te kunnen vinden met de Rode Duivel. Te speciaal, te apart en maakt het iets te vaak te bont voor de keurige Martinez. Nochtans moet elke ploeg wel een speler hebben waar 'een hoek af is'.

Een ander probleem van Nainggolan is misschien wel zijn positie. Het middenveld van de Rode Duivels is nu eenmaal bijzonder sterk. Witsel, De Bruyne, Fellaini, Dembélé,... Het zijn maar enkele namen die Nainggolan uit de ploeg zou moeten spelen. Daarenboven speelt Nainggolan bij AS Roma in een aanvallende rol op het middenveld. Een vrije rol ook, maar Matrinez lijkt dat nu in te zien.

"Hij heeft hard gewerkt deze week en nu komt het erop aan hem in een wedstrijd aan het werk te zien. Radja is een speler die de vrijheid moet hebben om in de box te komen. Je kan hem niet inperken. Van hem verwacht ik hetzelfde als van de andere spelers", dat vertelde Martinez vandaag op de persconferentie.

Laatste kans voor Radja?

Radja Nainggolan krijgt dus meer dan waarschijnlijk zijn kans om zich te bewijzen bij de Rode Duivels. Zowat iedereen is het erover eens dat Nainggolan altijd meemoet naar het WK, maar enkel Martinez is daar niet van overtuigd. Wie weet kan Radja de bondscoach morgen wel overtuigen.

Poll: Kan die vrije rol bij de Rode Duivels goed uitdraaien voor Nainggolan?

TAGS  I  Nainggolan  I   Rode Duivels  I   AS Roma

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024