Hazard reageert geniaal op vergelijking met Messi

Hazard reageert geniaal op vergelijking met Messi
Dinsdag 27 maart 2018 - 07:49   I   door Redactie

Eden Hazard kan het niet waarmaken in grote wedstrijden in de Champions League. Die kritiek hoort hij steeds vaker. Het gaat zelfs zo ver dat Real Madrid daarom zelfs zou twijfelen of het de Rode Duivel nog wel wil aantrekken. Ook tegen Barcelona enkele weken geleden kon Hazard allerminst overtuigen.

Het contrast met Lionel Messi was toen heel groot. Hazard wordt nochtans wel eens vergeleken met de Argentijn. "Het is onmogelijk om met Messi vergeleken te worden. Al zijn er gelijkenissen. (denkt na) Euhm, we zijn klein, bijvoorbeeld. En we kunnen beiden snel lopen. Maar Messi scoort elke wedstrijd, ik niet, hé", zegt de Rode Duivel in Het Laatste Nieuws.

Vanavond spelen de Rode Duivels tegen Saoedi-Arabië. Hazard wl zich tonen. "Het stadion zal niet uitverkocht zijn (er waren gisteravond 22.000 tickets verkocht, red.) en het is geen aantrekkelijke affiche, maar ik voel veel zin bij de spelers. We willen de mensen vermaken."

"Ik ken de tegenstander niet, maar ik hoop zoals altijd te scoren, hé. (zwijgt even) Mocht ik bondscoach zijn, dan zou ik dit soort wedstrijden aangrijpen om dingen uit te proberen - nieuwe spelers of nieuwe systemen."

Finale

Vier jaar geleden op het WK in Brazilië strandden de Belgen in de kwartfinale. "Toen was het voor bijna de hele kern de eerste deelname aan een groot toernooi. Nu hebben we meer ervaring - iedereen weet wat te doen. We denken maar aan één iets: naar de finale gaan. Dan zien we wel", stelt Hazard.

Poll: Wie is de beste?

TAGS  I  Hazard  I   Rode Duivels  I   Messi  I   Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024