Verlanglijstje uitgelekt: 'Mourinho aast op deze 6 topspelers'

Verlanglijstje uitgelekt: 'Mourinho aast op deze 6 topspelers'
Dinsdag 27 maart 2018 - 11:35   I  

Manchester United kent een tegenvallend seizoen. De titel in de Premier League is al lang gaan vliegen, terwijl de ploeg van José Mourinho door het Spaanse Sevilla ook nog eens uit de Champions League werd geknikkerd. Volgend seizoen moét het beter, en daarom wil United nieuwe spelers aantrekken.

Volgens Manchester Evening News heeft Mourinho aan het bestuur van The Red Devils aangegeven dat hij er in het tussenseizoen koste wat het kost een topmiddenvelder bij wil. Michael Carrick houdt het binnenkort voor bekeken en de ervaren Engelsman moet dan ook vervangen worden.

Mourinho heeft al een verlanglijstje met zes middenvelders die Carrick kunnen vervangen klaar. Arturo Vidal (Bayern München) en Marco Verratti (Paris Saint-Germain) zijn de grootste namen op het wenslijstje van The Special One. Maar ook Jean-Michaël Seri (OGC Nice), Fred (Shakhtar Donetsk), Jorginho (Napoli) en Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) zijn opties voor Manchester United.

The Sun weet dan weer dat Mourinho heel wat spelers uit de huidige kern wil lozen. Zo mogen spelers als Smalling, Herrera, Blind, Darmian en Shaw straks vertrekken. Ibrahimovic is al weg, terwijl het contract van Fellaini afloopt.

Poll: Kan Manchester United één van deze spelers aantrekken?

TAGS  I  Mourinho  I   Manchester United  I   Vidal  I   Verratti

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024