'Preud'homme zorgt al meteen voor problemen bij Standard'

'Preud'homme zorgt al meteen voor problemen bij Standard'
Dinsdag 27 maart 2018 - 15:32   I  

De kans is groot dat Michel Preud'homme volgend seizoen een opmerkelijke comeback maakt in de Jupiler Pro League. De Luikse oefenmeester zou kunnen terugkeren naar Standard, waar hij de opvolger van de excentrieke Portugees Ricardo Sa Pinto moet worden. Het zorgt al meteen voor de nodige problemen op Sclessin.

Jacques Sys, hoofdredacteur bij Sport/Voetbalmagazine kijkt uit naar hoe Club Brugge in play-off 1 voor de dag zal komen. Al zijn er nog enkele teams om naar uit te kijken. "Ik ben ook benieuwd naar Anderlecht nu daar de definitieve machtsoverdracht plaatsvond in het bestuur. En naar Standard, dat na de bekerwinst bevrijd kan voetballen."

"Zullen ze bij Standard play-off 1 gebruiken om jongeren in te passen of gaan ze vol mee in de strijd? Ik ga toch uit van het tweede. Al zal de speculatie rond de mogelijke komst van Michel Preud'homme misschien weer voor onrust zorgen in en rond die club", voorspelt Sys.

Preud'homme werd een dag na de bekerfinale - die Standard met het kleinste verschil van Genk won - in verband gebracht met een terugkeer naar Luik. Standard-voorzitter Bruno Venanzi zou een groot bewonderaar zijn van Preud'homme en zelfs al een akkoord hebben met de gewezen succestrainer van Club Brugge. Ricardo Sa Pinto zou, ondanks de eindzege in de beker en kwalificatie voor play-off 1, na afloop van dit seizoen bedankt worden voor bewezen diensten.

Poll: Zal Preud'homme de nieuwe trainer van Standard worden?

TAGS  I  Preud'homme  I   Standard  I   Club Brugge  I   Sa Pinto

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024