‘AA Gent gaat miljoenentransfer afronden’

‘AA Gent gaat miljoenentransfer afronden’
Dinsdag 27 maart 2018 - 16:10   I  

Hoewel play-off 1 nog goed en wel moet beginnen en dat het seizoen er dus nog niet opzit, zijn ze bij AA Gent nu al druk bezig met de transferperiode van komende zomer. ‘De Buffalo’s’ willen er volgend seizoen vanaf speeldag 1 staan en willen hun huiswerk zo snel mogelijk af hebben.

In dat opzicht wil Gent de komst van Stallone Limbombe zo snel mogelijk afronden. De 27-jarige vleugelaanvaller is na afloop van dit seizoen einde contract bij Royal Antwerp FC en zou de Bosuil willen inruilen voor de Ghelamco Arena. Limbombe zou reeds een akkoord hebben met Gent, maar dat willen beide partijen nog niet gezegd hebben.

Dat Gent zich maar wat graag met Limbombe wil versterken, heeft alles te maken met het nakende vertrek van Moses Simon. De Nigeriaanse dribbelkont zou aan zijn laatste maanden bij De Buffalo’s bezig zijn. Simon heeft voor zichzelf uitgemaakt dat hij in het tussenseizoen een stap hogerop wil zetten. De vleugelaanvaller hoopt dat zijn WK-deelname met Nigeria resulteert in een mooie transfer.

Bij AA Gent zijn ze bereid om mee te werke aan een vertrek van de 22-jarige Simon, die nog tot medio 2019 onder contract ligt in de Arteveldestad. Op één voorwaarde: als er een miljoenenbod op tafel komt. Manager Michel Louwagie en voorzitter Ivan De Witte zijn niet van plan om zomaar met eender welk bod vrede te nemen. Louwagie kleefde in het verleden nog een transfersom van 20 miljoen euro op het hoofd van Simon, maar zo’n hoog bedrag zal de Nigeriaan uiteindelijk niet opleveren.

Poll: Is Simon klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Simon  I   AA Gent

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024