Frank Raes komt met nieuws: "Hij gaat niet mee naar het WK"

Frank Raes komt met nieuws:
Dinsdag 27 maart 2018 - 19:20   I   door Redactie

Frank Raes doet nog eens een oproep aan bondscoach Roberto Martinez dat Radja Nainggolan mee naar het WK moet. De middenvelder van AS Roma kan niet worden thuisgelaten, stelt de commentator. Voor Divock Origi ziet het er heel slecht uit. Hij zal naast de WK-selectie vallen, vreest Raes.

"Maar Nainggolan kan je niet thuislaten", zegt Raes aan Sporza. "Hij speelt bijzonder goed in de Serie A en tegen de populariteit van Nainggolan bij het volk en de spelers kan de bondscoach niet op. Dat weet Martinez ook wel. De Bruyne bijvoorbeeld heeft letterlijk gezegd dat hij Nainggolan altijd zou meenemen. Marc Wilmots heeft het thuislaten van Nainggolan ook over zich heen gekregen na het vorige WK."

Ook bij de spitsen moet Martinez nog knopen doorhakken. "Voor Benteke ziet het er het beste uit", vervolgt Raes. "Moest er iets met Lukaku gebeuren is hij de enige met min of meer hetzelfde profiel. Origi is een prachtige voetballer, maar ik zie hem toch afvallen omdat ik niet denk dat hij bij Wolfsburg veel beter zal gaan presteren."

Ciman

"Ciman gaat volgens mij zeker mee", stelt Raes. "Hij ligt goed in de groep, heeft ervaring en is er altijd bij geweest. Dendoncker had deze keer eigenlijk niet geselecteerd mogen worden op basis van zijn zwakke prestaties. De komende oefenmatchen en het competitieslot kunnen nog roet in zijn eten gooien, maar dat hij er nu nog bij is, zegt iets."

Poll: Moet Origi mee naar het WK?

TAGS  I  Frank Raes  I   Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024