Mignolet onthult een pijnlijk verhaal over zijn concurrent in doel bij Liverpool

Mignolet onthult een pijnlijk verhaal over zijn concurrent in doel bij Liverpool
Vrijdag 16 december 2016 - 10:20   I  

Simon Mignolet mocht de afgelopen wedstrijd nog eens tussen de palen staan bij Liverpool. Hij verwees zo zijn concurrent Loris Karius naar de bank.

Pijnlijk detail: net deze week was er een etentje gepland. “Het was gisteren het jaarlijkse kerstdiner met alle keepers van Liverpool”, vertelt Simon Mignolet aan Gazet van Antwerpen. “Elke doelman die traint op Melwood (het trainingscentrum van Liverpool, red.) is erbij. Ook de jonge gasten. In totaal een man of tien.”

De timing is natuurlijk wel ongelukkig. “Of dat spanning geeft op zo'n etentje? De band tussen keepers is iets speciaals. We weten allemaal hoe het is om in een bepaalde situatie te zitten. Dat begrijp je alleen als je ook zelf keeper bent. Ik wil ook niet te veel spreken over Karius, want we zijn ploegmaats. Ik focus op mijn eigen prestaties.”

“Ik probeer altijd klaar te zijn op het moment dat ik mijn kans krijg. In zo'n periodes train ik voor mezelf. Om fit te blijven. Want in het voetbal kan alles snel veranderen door ziekte of blessures. Al is het als keeper niet altijd even makkelijk om langs de kant te staan. Een spits kan al eens invallen om een beslissing te forceren, maar een keeper moet veel meer geduld oefenen. Ik wil ook nog niet te veel over mezelf praten aangezien ik nog maar negentig minuten speelde.”

TAGS  I  Simon Mignolet  I   Liverpool  I   Loris Karius

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024