Louwagie kondigt transfers aan aan: "Hij keert terug en Simon vertrekt"

Louwagie kondigt transfers aan aan:
Dinsdag 27 maart 2018 - 21:14   I   door Redactie

AA Gent heeft een reeks spelers die dit seizoen verhuurd worden. Of er daar nog veel hun kans krijgen bij de Buffalo's in de toekomst is twijfelachtig. Wie wel mag rekenen op een nieuwe kans is Peter Olayinka. De Nigeriaan speelt dit seizoen op uitleenbasis bij Zulte Waregem.

Olayinka maakt een prima indruk aan de Gaverbeek. Een grote verrassing is het dan ook niet dat hij terug wordt gehaald door zijn moederclub na dit seizoen. Olayinka werd eerder ook al uitgeleend aan het Tsjechische Dukla Praag. "We hadden twee jaar terug met hem een plan en dat werd gerespecteerd", aldus manager Michel Louwagie in Sport/Voetbalmagazine. "Over zijn progressie zijn we bijzonder tevreden. Die komt dus in principe terug naar ons."

Kalinic, Gigot en Simon worden het vaakst genoemd als mogelijke vertrekkers in de zomer. '"Moses kreeg die belofte, hij heeft nog maar één jaar contract", verduidelijkt Louwagie. 'Voor Kalinic ligt het anders, hij heeft nog een overeenkomst van drie jaar. Maar als er een goed bod komt, is het zo besproken dat Lovre weg kan."

Gigot

"Enkel bij een uitzonderlijke prijs valt er te praten over Gigot. In principe blijft hij nog een tijdje bij ons, want Sam is hier nog maar anderhalf jaar. Na zo'n korte tijd kan je een speler niet verkopen. Dat is zinloos", stelt Louwagie.

Poll: Denk jij dat Olayinka een versterking gaat zijn voor Gent?

TAGS  I  Louwagie  I   AA Gent  I   Simon  I   Olayinka  I   Zulte Waregem

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024