Spanje maakt WK-finalist Argentinië belachelijk met monsterscore

Dinsdag 27 maart 2018 - 23:23   I

Spanje heeft dinsdagavond met ruime cijfers van Spanje gewonnen. Onder aanvoer van een wervelende Isco haalden de Spanjaarden het uiteindelijk met 6-1. Argentinië, zonder de licht geblesseerde Lionel Messi, droop met het schaamrood op de wangen af.

Na iets minder dan een kwartier spelen klom Spanje al op voorsprong. Diego Costa reageerde snel toen een bal tussen doelman en keeper belandde en gleed het leer tegen de netten. Isco verdubbelde de voorsprong, maar op slag van rust zorgde Otamendi voor de aansluiting: 2-1.

In de tweede helft veegden de Spanjaarden vervolgens de vloer aan met de Argentijnen. Via Isco en Thiago stond het al gauw 4-1, en in de slotfase maakten Iago Aspas en Isco - met zijn derde van de avond - er zelfs nog 6-1 van. Van een afstraffing gesproken, zeg!

Poll: Kan Spanje het WK winnen?