'Martinez velt oordeel over Limbombe én WK-selectie'

'Martinez velt oordeel over Limbombe én WK-selectie'
Woensdag 28 maart 2018 - 06:02   I  

De Rode Duivels speelden gisteren een leuke oefeninterland tegen Saudi-Arabië. Heel wat spelers lieten zich positief opmerken. Lukaku scoorde en speelde goed, De Bruyne kon zijn sterke prestaties van bij City eens meenemen naar de nationale ploeg en Eden Hazard was nog eens frivool, iets wat onder Conte nog maar weinig gebeurt.

Ook Anthony Limbombe mocht in de tweede helft zijn debuut maken voor de Rode Duivels. De linkerflankspeler van Club Brugge kwam Carrasco vervangen en deed dat niet slecht. Hij liet zich opmerken met een goede actie en een slimme voorzet, maar had niet dezelfde impact als bij Club Brugge. Martinez was wel enthousiast over zijn debuut.

Limbombe is een perfecte ambassadeur van de Jupiler Pro League. Als je competitiespelers als Limbombe kan afleveren, dan betekent dat dat het goed zit. Hij maakt op stage indruk. Zijn wedstrijd vandaag is een gevolg van zijn goed werk tijdens de stage. Ik vind het een bijzonder boeiende voetballer. Hij gaat altijd vooruit, heeft de capaciteiten om één tegen één een tegenstander uit te spelen. Hij is heel goed als linkerflankspeler. Hij deed alles goed en heeft een mooie toekomst", aldus Martinez volgens Het Nieuwsblad.

Dubbeltje op zijn kant

Of Limbombe dan ook al mee naar het WK gaat is afwachten. Youri Mulder, zoon van Jan Mulder, zou de flankspeler wel meenemen. "Ook Limbombe moet mee. Een mooie flankaanvaller met een goede voorzet, zag ik", aldus Mulder in Het Nieuwsblad.

Ludo Vandewalle van Het Nieuwsblad denkt dan weer dat het moeilijk wordt voor Limbombe. "Limbombe had de vaste wil zich te laten zien, maar dat lukte amper. Lef toonde de speler van Club Brugge wel. Dat Martinez hem zou meenemen naar Rusland, zou voor de 23-jarige linkerflankspeler een enorm succes zijn."

Poll: Moet Limbombe mee naar het WK?

TAGS  I  Club Brugge  I   Limbombe  I   Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024