Gigantische opsteker voor Club Brugge vlak voor start play-off 1

Gigantische opsteker voor Club Brugge vlak voor start play-off 1
Woensdag 28 maart 2018 - 06:15   I  

Nu de interland tegen Saudi-Arabië achter ons ligt kunnen we uitkijken naar de start van play-off 1. Dit weekend beginnen Club Brugge, Anderlecht, Charleroi, AA Gent, RC Genk en Standard aan het slot van de competitie. De Belgische competitie lag eventjes stil en de eersteklassers konden daarvan gebruikmaken om zich klaar te stomen voor een ongetwijfeld spannende conclusie van de competitie.

Club Brugge en Ivan Leko gebruikten die tijd vooral om spelers rust te gunnen en om op volle kracht te beginnen aan play-off 1. Dat lijkt nu ook te gaan lukken, want Leko zag heel wat spelers terugkeren en de gretigheid lijkt alvast aanwezig bij de leider.

Zo trainen zowel Ruud Vormer als Matej Mitrovic weer voluit mee. Ze lieten allebei de interlands aan zich vooorbijgaan om zich helemaal klaar te stomen voor de play-offs en dat lijkt succes te hebben. Dat Vormer terug bij de groepstrainingen stond was al geweten, maar vooral de terugkeer van de Kroatische verdediger is een opsteker voor Leko. In de defensie liggen nu enkel Decarli en Poulain nog in de lappenmand. Twee spelers die Leko misschien zelfs nog kan recupereren voor het einde van de play-offs.

Internationals keren terug

Voor het overige ziet Leko de internationals terugkeren. Zo trainde Diaby opnieuw mee na zijn interland met Mali. Cools en Nakamba keren vandaag en morgen dan weer terug. Ook Anthony Limbombe, die gisteren zijn debuut mocht maken van Martinez, keert morgen terug. Vandaag mag die nog even recuperen.

Poll: Bent u onder de indruk van Matej Mitrovic?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vormer  I   Mitrovic

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024