Coucke twijfelt niet en stelt meteen twee nieuwe namen voor bij Anderlecht

Coucke twijfelt niet en stelt meteen twee nieuwe namen voor bij Anderlecht
Woensdag 28 maart 2018 - 08:45   I  

Anderlecht kent een turbulent seizoen. Het begon met het ontslag van Weiler en nadien kwam de ene verrassing na de andere. Vanhaezebrouck kwam, zag, maar overwon nog niet. Coucke kwam te laat, want Van Holsbeeck moest met zijn handen gebonden aan de slag op de transfermarkt. Sterkhouders vertrokken, maar er kwam weinig in de plaats.

Deze week wordt Coucke, normaal gezien, officieel voorzitter van Anderlecht en dan kan het nieuwe tijdperk écht beginnen. Marc Coucke staat gekend als iemand die niet bij de pakken blijft zitten en ook bij Anderlecht zal hij meteen zijn eigen accenten leggen. Hij zal zich ook meteen omringen met mensen die hij vertrouwt en met mensen met de juiste kwaliteiten.

Volgens Het Nieuwsblad wordt dat dan ook het eerste dat de kersverse voorzitter van Anderlecht van plan is. Hij zal meteen Luc Devroe, de nieuwe sportieve directeur, en Chris Goossens, nieuwe clubdokter, aanstellen. Zo krijgt paars-wit meteen een ander gelaat.

Samenwerking met huidige namen

Het is overigens niet de bedoeling dat Goossens huidige leden van het medische team naar de uitgang leidt. Goossens moet er gaan samenwerken met onder andere Kristof Sas en Jochen De Coene. Of Luc Devroe ook zal moeten samenwerken met Van Holsbeeck is dan weer een andere vraag.

Goossens is de dokter die ook Bart De Wever hielp bij zijn dieet. Anderlecht heeft al een sterk uitgebouwde medische staf met specialisten als Kristof Sas en kinesist Jochen De Coene. Dat Goossens meegaat met Coucke, mag niet meteen als een grote verrassing gezien worden. De twee zijn goeie vrienden.

Poll: Zal Coucke nog mensen weghalen bij KV Oostende?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke  I   KV Oostende

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024