Isco haalt keihard uit naar Zidane na knalprestatie tegen Argentinië

Isco haalt keihard uit naar Zidane na knalprestatie tegen Argentinië
Woensdag 28 maart 2018 - 09:45   I  

Spanje heeft Argentinië gisterenavond vernederd met maar liefst 6-1. Isco was de man van de match met een hattrick en enkele overheerlijke acties. De Spanjaard schittert bij Real Madrid niet zoals hij gisterenavond deed. Maar daar heeft Isco ook een goede verklaring voor en daarvoor wijs hij met de vinger richting Zinedine Zidane.

"Van de bondscoach krijg ik vertrouwen, in Madrid is dat misschien nog niet het geval. Daarom is de nationale ploeg zo belangrijk voor mij. Ik moet mijn kansen grijpen, want bij mijn club sta ik niet in de basis en mis ik regelmaat. Ik wil in de basis staan bij Spanje én bij mijn club. Dat kan alleen maar als ik hard blijf werken. Real heeft veel grote spelers. Misschien ben ik wel het probleem", aldus Isco volgens Sporza.

Transfer naar Manchester City

Misschien is Isco wel aan zijn laatste maanden bezig bij Real Madrid, want zoals hij zelf aangeeft loopt het niet op wieltjes voor de Spanjaard. Pep Guardiola zou hem er maar al te graag bijhebben volgend seizoen en ook Isco lijkt nu dus niet meer weigerachtig te staan tegenover een transfer.

City probeerde in het verleden al twee keer om de Spaanse international naar Engeland te krijgen, maar eerdere pogingen mislukten. Deze keer liggen de kaarten anders, want Isco is niet meer zeker van zijn plek bij Real. Bovendien heeft de Spaanse topclub grote transferplannen waar Isco weleens het slachtoffer van kan worden.

85 miljoen

City zal met een bod van 85 miljoen euro proberen om zowel Real als Isco defintief te overtuigen. Volgens The Sun is Isco de perfecte speler voor Guardiola, want zijn offensieve veelzijdigheid zou het elftal van de Spanjaard een ultieme boost kunnen geven.

Poll: Is Isco aan zijn laatste maanden bezig bij Real Madrid?

TAGS  I  Isco  I   Zidane  I   Real Madrid

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022