'Martinez neemt deze Anderlecht-speler niet mee naar het WK'

'Martinez neemt deze Anderlecht-speler niet mee naar het WK'
Woensdag 28 maart 2018 - 10:00   I  

Roberto Martinez moet binnenkort enkele moeilijke knopen doorhakken. Wie neemt hij mee en wie laat hij thuis? In elke linie zullen er wel spelers teleurgesteld worden, want de concurrentie is erg groot. Voor spelers uit de Jupiler Pro League is er normaal gezien weinig plaats. Enkel Sels, Dendoncker en Limbombe haalden de selectie deze keer.

Youri Mulder, zoon van Jan Mulder, bekeek de oefeninterland gisteren voor Het Nieuwsblad met argusogen. Op basis van wat hij gisteren gezien heeft gaf hij alvast zijn mening over de defintieve selectie van de Rode Duivels en daarin is geen plaats voor Matz Sels.

"Over de nummers 1 en 2 geen twijfel. En ik neem er Koen Casteels bij als derde doelman. De Bundeslige weegt zwaarder door dan de Jupiler Pro League en Anderlecht. Mignolet deed het aardig, maar Courtois blijft de onbewtwiste nummer één uiteraard", aldus Mulder.

Dendoncker wel mee

Leander Dendoncker zou Mulder dan weer wel meenemen. In de defensie lopen wel wat blessuregevoelige spelers rond en Dendoncker zou die mannen kunnen vervangen als het nodig is. "Ik zou ook Dendoncker en Kabasele meenemen. Dendoncker is beter als middenvelder, maar je moet er rekening mee houden dat er achterin enkele mannen van glas rondlopen."

Ook Limbombe mee naar Rusland

Of Limbombe dan ook al mee naar het WK gaat is afwachten, maar Youri Mulder zou de flankspeler wel meenemen. "Ook Limbombe moet mee. Een mooie flankaanvaller met een goede voorzet, zag ik", aldus Mulder in Het Nieuwsblad.

Poll: Zou u Sels meenemen of Casteels?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Rode Duivels

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024