Degryse teleurgesteld in deze 3 Rode Duivels: "Hij vindt dat zelf niet erg"

Degryse teleurgesteld in deze 3 Rode Duivels:
Woensdag 28 maart 2018 - 16:43   I  

Gisteren speelden de Rode Duivels een goede wedstrijd tegen Saudi-Arabië. Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne waren de uitblinkers bij België en ook andere jongens lieten zich positief opmerken. Toch kon niet iedereen uitblinken gisteren en sommige jongens waren gewoon echt niet goed. Dat zag ook Marc Degryse.

Hij zag dat Eden Hazard er niet zo heel veel zin in had. Hij kwam wat nonchalant over, iets dat ook eerder al terugkwam in interviews. Dat is volgens Degryse nu eenmaal eigen aan de Chelsea-speler. Tegen Saudi-Arabië is het voor hem minder belangrijk, hij wil kunnen knallen op het WK.

"Die diepgang van Hazard zou ik graag nog meer zien. Hazard speelde weer een beetje zoals hij aankondigde in zijn interview: als het op het WK maar goed is. Een controle missen, een kans missen, in een oefenmatch tegen Saoedi-Arabië vindt Hazard dat niet zo erg", aldus Degryse.

Nog twee jongens niet op niveau

Degryse zag ook dat Mertens en Alderweireld niet op niveau presteerden. Voor Mertens was het volgens de analist zoeken, terwijl Alderweireld matchritme mist en dus speelminuten moet verzamelen om terug top te kunnen worden, want dat is nu niet het geval.

 

"Voor Mertens was het een beetje zoeken vanuit een andere positie en hij miste een paar keer zijn voorzet. Ook voor Alderweireld was het zoeken. Door zijn lange afwezigheid miste hij gevoel en ritme. Hij kwam een paar keer goed weg omdat de Arabieren op de tegenaanval niet precies genoeg waren om iemand alleen voor Mignolet te zetten."

Poll: Van welke speler had u meer verwacht?

TAGS  I  Degryse  I   Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024