De Boeck reageert op contractverlenging: "Morgen kan het al anders zijn"

De Boeck reageert op contractverlenging:
Woensdag 28 maart 2018 - 19:29   I  

Glen De Boeck zette donderdag (eindelijk) zijn handtekening onder een nieuw contract bij KV Kortrijk. De man die 'De Kerels' bijna naar een plaatsje in play-off 1 wist te leiden moet de komende seizoenen voor continuïteit zorgen in het Guldensporenstadion. En De Boeck heeft grootse plannen.

De Boeck reageerde voor de camera van KVK TV op zijn contractverlenging. "Ik denk dat er vooral potenentieel is. De fans hebben ook de weg teruggevonden naar het stadion, want dat zat bijna vol de laatste keren. Dat hangt natuurlijk samen met de resultaten, die waren super. Als we samen met de fans en de club de volgende stappen kunnen zetten dan kan er een mooi parcours afgelegd worden.

Vraag vanuit de spelerskern

Ook de spelers wouden heel graag verder met Glen De Boeck. "De spelers waren ook vragende partij. Zij wouden op dezelfde manier verderwerken. Het bestuur heeft daar naar geluisterd, dus ik denk dat er alleen maar blije partijen rondlopen in Kortrijk momenteel."

Lange termijn

Het is uiteraard de bedoeling dat De Boeck een tijdje bij KVK blijft. Net als Philippe Clement bij KRC Genk tekende De Boeck bij Kortrijk een contract van onbepaalde duur. Zo hebben beide partijen het recht om de overeenkomst op elk moment met een redelijke opzegtermijn te beëindigen. Al weet je in het voetbal uiteraard nooit.

"Het is de bedoeling om hier lang te blijven, maar dat weet je nooit. In voetbal kan het razendsnel gaan. Wat vandaag waar is, is morgen misschien niet meer waar. Maar dat de handtekeningen gezet zijn en de bedoelingen uitgesproken, dat is voor mij het allerbelangrijkste", aldus De Boeck.

Poll: Blijft De Boeck lang in Kortrijk?

TAGS  I  De Boeck  I   KV Kortrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024