'Slecht nieuws voor Hamdi Harbaoui met het oog op WK'

'Slecht nieuws voor Hamdi Harbaoui met het oog op WK'
Woensdag 28 maart 2018 - 20:47   I  

Hamdi Harbaoui kennen we maar al te goed van de Belgische competitie. Binnenkort zien we hem misschien terug in Rusland. Tunesië is namelijk een tegenstander van de Rode Duivels en Harbaoui maakt nog steeds kan om erbij te zijn op het WK. Al wordt dat geen gemakkelijke opgave.

Het Laatste Nieuws trok naar de wedstrijd tussen Tunesië en Costa Rica om de tegenstander van de Rode Duivels van dichtbij aan het werk te zien. Tunesië speelde lekker voetbal en ging ook winnen tegen Costa Rica. Mooi en verzorgd voetbal, waarin volgens Het Laatste Nieuws geen plaats is de spits van Zulte Waregem.

Tegen Costa Rica werden die aanvallende intenties beloond. De Zuid-Amerikaanse achterhoede - nochtans vijf man sterk - dweilde negentig minuten lang met de kraan open. De generaal achter al dat offensieve geweld? Wahbi Khazri. Dit seizoen door Sunderland uitgeleend aan het Franse Rennes, bij Tunesië zowaar spelend als... valse negen. Toegegeven: in dit zaalvoetbalsysteem heeft Zulte Waregemspits Hamdi Harbaoui inderdaad weinig te zoeken.

Beter nieuws voor Bronn

Nog een speler die aanmerking komt en meer kans maakt is AA Gent-speler Bronn. Die deed het uitstekend tegen Costa Rica. Wie wél zijn stek achterin beet lijkt te hebben is AA Gent-verdediger Dylan Bronn, gisteren goed voor de enige assist van de wedstrijd. Meteen voldoende voor de zege én een uitbundige veldbestorming achteraf.

Poll: Moeten de Rode Duivels bang hebben van Tunesië?

TAGS  I  AA Gent  I   Zulte Waregem

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024