Club gewaarschuwd: "De titel is het enige waar we aan denken"

Club gewaarschuwd:
Donderdag 29 maart 2018 - 07:21   I   door Redactie

Ivan Obradovic heeft de titelhoop zeker nog niet opgegeven. Anderlecht begint komend weekend met een achterstand van zes punten aan Play-off 1. Volgens de linksachter van paars-wit is die kloof nog perfect te overbruggen. Sterker nog: bij Anderlecht is men ervan overtuigd.

"Het enige waar we in de kleedkamer aan denken, is die eerste plaats. De titel is niet weg, hé - de kloof bedraagt amper zes punten. En we hebben toch een goeie kern?", aldus Obradovic in Het Laatste Nieuws. "Club is goed, maar men moet ons niet onderschatten."

Ook voor Obradovic persoonlijk worden het belangrijke play-offs. "'t Zijn tien finales, vooral voor mij. Mijn contract loopt volgend jaar af, op dit moment heb ik niks vernomen van de clubleiding. Ik wil nochtans graag blijven - mijn familie en ik voelen ons hier thuis. (zwijgt even) Het is mijn intentie om een icoon van Anderlecht worden. Maar dan moet ik kunnen verlengen."

Coucke

"Ik heb er vertrouwen in dat ik de nieuwe voorzitter Marc Coucke zal kunnen overtuigen - ik hoop een open gesprek met hem te krijgen. Akkoord, mijn seizoen was geen hoogvlieger tot dusver, maar ik heb kleine blessures gekend. Dat straalde af op mijn mentaliteit: ik was down. Nu is het beter: ik ben klaar voor prima play-offs."

Poll: Denk jij dat Anderlecht nog kampioen kan worden?

TAGS  I  Anderlecht  I   Obradovic  I   Club Brugge

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024