Mbark Boussoufa kondigt verrassende terugkeer aan

Mbark Boussoufa kondigt verrassende terugkeer aan
Donderdag 29 maart 2018 - 10:20   I   door Redactie

Mbark Boussoufa speelt nu in het Midden-Oosten bij Al-Jazira Club. Dat zal echter niet lang meer duren. De middenvelder is volop aan het onderhandelen met enkele Europese clubs. De kans is groot dat de 33-jarige Marokkaan het Midden-Oosten verlaat en terugkeert naar Europa.

Boussoufa zit in de herfst van zijn carrière, maar wil dus nog een keer terugkeren. In het verleden speelde hij bij onder meer Anderlecht en AA Gent. Zijn laatste passage bij Gent was niet zo'n heel groot succes.

''Ik ben momenteel aan het onderhandelen met verschillende Europese formaties", zegt Boussoufa aan het Marokkaanse Assabah. "Welke dat zijn, dat laat ik voor nu nog even in het midden. Maar de kans is groot dat ik vanaf komend seizoen in een Europese competitie speel.''

België?

Of een terugkeer naar België tot de mogelijkheden behoort, is niet bekend. Boussoufa heeft in het Midden-Oosten een zeer hoog salaris. Zelfs als hij wil inleveren, zal de kloof nog heel groot zijn. Dat wordt dus wellicht wel een struikelblok voor geïnteresseerde Belgische clubs.

Poll: Zou jij Boussoufa graag nog zien terugkeren bij een Belgische club?

TAGS  I  Boussoufa

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024