'Anderlecht ziet deze huurling volgend seizoen niet terugkeren'

'Anderlecht ziet deze huurling volgend seizoen niet terugkeren'
Donderdag 29 maart 2018 - 11:21   I  

Bij Anderlecht heeft Marc Coucke het momenteel voor het zeggen. Het zal niet lang duren vooraleer ook Luc Devroe officieel aan het werk kan in Neerpede. Hij moet Vanhaezebrouck volgend seizoen opnieuw de ploeg geven die paars-wit verdient. Ook wat betreft uitgaande transfer heeft Devroe wel nog wat werk voor de boeg.

Er zijn ook wat jonge spelers die momenteel verhuurd en waar voorlopig nog geen uitsluitsel over is. Wout Faes werd dit seizoen uitgeleend aan het Nederlandse Excelsior. Het loopt momenteel erg vlot voor hem in Rotterdam. Faes is ook een vaste klant in de nationale jeugdselecties.

Als het van de Nederlandse club afhangt speelt Faes ook volgend seizoen nog in Rotterdam. De verdediger kon duidelijk overtuigen en de club uit de Eredivisie is dan ook al met de gesprekken begonnen om Faes nog een jaar langer te huren. Met de zaakwaarnemer weliswaar, want met Anderlecht lopen de gesprekken voorlopig nog niet. Dat melden Nederlandse media.

Optie voor de toekomst

In Anderlecht geloven ze nog steeds in het jonge talent en lijken ze hem toch nog even te willen laten rijpen in Nederland. dat vertelde Jean Kindermans onlangs nog. "Pas over een aantal jaar kan je conclusies trekken. Wout moet nu ervaring opdoen. Zeker voor een verdediger is metier een belangrijke factor", legde hij uit in Het Nieuwsblad.

Poll: Moet Anderlecht Faes nog een jaar langer verhuren?

TAGS  I  Anderlecht  I   Faes  I   Excelsior

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024