Vandenbempt weet het zeker: "Het worden zijn play-offs dit jaar"

Vandenbempt weet het zeker:
Donderdag 29 maart 2018 - 14:37   I  

Vlak voor de start van play-off 1 geeft Peter Vandenbempt voor Sporza zijn kijk op de nakende ontknoping van de competitie. De stem van de radio kijkt, net als heel voetbalminnend België, uit naar die play-offs. Hij twijfelt er voorlopig nog niet aan dat Club Brugge kampioen wordt en kijkt uit naar de prestaties van één speler in het bijzonder.

In de mindere periode van Club Brugge was het Hans Vanaken die Club Brugge vaak toch over de streep wist te trekken. Hij heeft zijn efficiëntie omhoog weten krikken en is de enige echte spelmaker van dit Club Brugge. Volgens Vandenbempt worden het dan ook de play-offs van Hans Vanaken.

"Het moeten voor mij de play-offs worden van Hans Vanaken. Die heeft in die moeilijke periode wel zijn niveau behouden. Hij is ongelooflijk efficiënt gebleken. Ik denk dat hij nog beter gaat presteren in Play-off I en dat hij zijn kandidatuur voor de Gouden Schoen kracht gaat bijzetten", aldus Vandenbempt.

"Vormer haalt zijn niveau opnieuw"

Een andere bepalende speler van Club Brugge is Ruud Vormer. Die zakte na het winnen van de Gouden Schoen weg, maar ook daar twijfelt Vandenbempt niet aan. Hij denkt dat Vormer tijdens play-off 1 wel opnieuw boven water komt drijven.

"In de aanloop naar de Gouden Schoen is hij heel erg goed omgegaan met die verwachtingen en die voortdurende vragen. Ik denk dat hij een beetje in een emotionele en fysieke decompressie is terechtgekomen. Maar hij zal zijn batterijen wel opgeladen hebben en ik denk dat we in de play-offs weer de beste Vormer zullen zien."

Poll: Worden het de play-offs van Vanaken?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vormer  I   Vanaken

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024