Speler Club Brugge geeft toe: "De Rode Duivels wordt erg moeilijk"

Speler Club Brugge geeft toe:
Donderdag 29 maart 2018 - 15:40   I  

Roberto Martinez heeft spelers getest en gewogen, nu wordt het stilaan aftellen naar zijn definitieve selectie. Met een knalprestatie in de play-offs kunnen spelers van de Belgische eersteklassers hun misschien nog in de kijker speler, maar dat wordt heel erg moeilijk.

Voor de interland tegen Saudi-Arabië kwamen enkele spelers van Club Brugge in aanmerkig. Zo werden Brandon Mechele, Hans Vanaken, Dion Cools en Anthony Limbombe naar voor geschoven. Uiteindelijk was het enkel die laatste die gekozen werd.

Hans Vanaken zit nochtans in de vorm van zijn leven, maar de middenvelder weet dat het moeilijk wordt. Hij moet opboksen tegen sterspelers als Dembélé en De Bruyne en die concurrentie is gewoon te zwaar. “Ik ben gewoon realistisch. In deze generatie geraak ik daar moeilijk bij. Ik heb wereldtoppers als concurrenten. Ik kan nooit aan De Bruyne of Dembélé tippen. En mocht ik Henry toch zien, dan ga ik me niet anders gedragen", aldus Vanaken in Het Nieuwsblad.

Meunier vol lof

Thomas Meunier was nochtans vol lof over Vanaken, die volgens de Rode Duivel zelfs meekon bij PSG. Dat relativeert Vanaken nu wel. "Thomas heeft het altijd voor mij gehad, maar in mijn ogen is dat niet realistisch. Anderzijds, toen hij naar PSG ging, dacht ik dat hij het toch moeilijk zou hebben. Terwijl hij het fantastisch doet en eigenlijk nog weinig speelt.”

Poll: Is Vanaken goed genoeg om ooit een selectie af te dwingen?

TAGS  I  PSG  I   Club Brugge  I   Vanaken

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024